57 ilde il başkanı ve kurucu heyetini belirleyen DEVA Partisi Adıyaman il başkanı ve kurucu heyeti basınla buluştu


Ali Babacan Başkanlığında kurulan Deva Partisi 81 ilde teşkilatlanmasını tamamlamak için görüş alışverişine devam ediyor.

post

 Adıyaman    25.07.2020 16:56:14    Bu İçerik 409 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman İl Teşkilatıyla birlikte bir otelin toplanı salonunda basınla bir araya Gelen DEVA Partisi il teşkilatı kurucu üyeleri basının sorularını yanıtladı.

Partinin kurucu üyesi Essum Aslan'ın moderatörlüğünde Deva Partisi Adıyaman İl Başkanı Uğur Dündar, il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bağcı ve Süheyla Dicle parti programlarını basınla kısa bir şekilde paylaştı. İl ve ilçe teşkilatları için yoğun bir şekilde başvuru aldıklarını belirten İl Başkanı Uğur Dündar Teşkilatlarında yer alacak üyelerin ve yönetimdeki kişilerin birçoğunun daha önce siyasette aktif rol almadıklarını söyledi. Özellikle gençler ve kadınlara parti teşkilatlarında yer verdiklerini de ifade eden Dündar her türlü görüşe ve öneriye açık olduklarını da belirtti.

Önümüzdeki günlerde Adıyaman il ve ilçelerindeki teşkilatlanmalarını tamamladıktan sonra teşkilatlarında görev alan arkadaşlarını vatandaşlarla paylaşacaklarını dile getiren Dündar DEVA Partisinin Türkiye'nin geleceği için önemli bir yer tuttuğunu dile getirdikleri sorunlarla birlikte çözüm önerilerinin de olduğu vurguladı.