Adıyaman'da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yapıldı


​Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ve Kâhta İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı operasyonda haklarında yasal işlem yapılan 24 şahıstan 4'ü tutuklandı.

post

 Adıyaman    24.06.2020 16:42:28    Bu İçerik 302 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ ADIYAMAN

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ve Kâhta İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı operasyonda haklarında yasal işlem yapılan 24 şahıstan 4'ü tutuklandı.
Adıyaman Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında, Kâhta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü ile birlikte yapılan operasyonda; A.D. isimli şahsın Kâhta İlçesindeki ikametinde, M.Ç. isimli şahsın Kâhta İlçesindeki ikametinde, A.Ç. isimli şahsın Kâhta İlçesindeki ikametinde ve aracında, İ.H.T. isimli şahısın Kâhta ilçesindeki ikametinde, A.A. isimli şahısın Kâhta ilçesindeki ikametinde ve aracında, yapılan aramada, 273 adet uyuşturucu hap ve 1,9 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 14 kişiye uyuşturucu kullanmaktan, 5 şüpheliye uyuşturucu ticareti yapmaktan işlem yapılmış, 4 şüpheli tutuklanmış, 1 şüpheli ev hapsi almıştır. Halkımızın huzuru ve sağlığına kasteden uyuşturucu ile amansız mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir." denildi. (İLKHA)
 

https://ilkha.com/guncel/adiyaman-da-uyusturucu-tacirlerine-yonelik-operasyon-yapildi-129582