Adıyaman valisi kamu yatırımlarını yerinde inceledi


​Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Adıyaman Valiliğine atanan Mahmut Çuhadar, kamu yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

post

 Adıyaman    22.06.2020 13:47:07    Bu İçerik 276 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ ADIYAMAN

Cumhurbaşkanlığının 9 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 Sayılı valiler kararnamesi ile Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Mahmut Çuhadar, İl Özel İdaresinin yatırım programında yer alan kamu yatırım projelerini inceledi.

İncelemelerine, Yeni Hükümet Konağı ve İl Özel İdaresi Hizmet Binası inşaatı ile başlayan Çuhadar, yapım çalışmaları devam eden binanın vaziyet planı ve kat planını inceleyerek, binanın geldiği son aşama hakkında İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

Buradaki incelemelerinin ardından Çuhadar, tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması amacıyla Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ocak ayında yeniden inşa ve restorasyon çalışmalarına başlanılan tarihi Tuz Hanı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonra Karadağ Orman mevkiinde inşa edilen 220 yataklı Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'ni gezerek binanın son durumu hakkında bilgi aldı. (İLKHA)

https://ilkha.com/yerel/adiyaman-valisi-kamu-yatirimlarini-yerinde-inceledi-129127