Adıyaman Valisi Aykut Pekmez asfalt plentinde inceleme yaptı


​Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Vali Aykut Pekmez, Adıyaman İl Özel İdaresine ait Kâhta Yolu Kuruçay mevkiinde bulunan asfalt plentinde incelemelerde bulundu.

post

 Adıyaman    01.06.2020 15:01:27    Bu İçerik 314 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Günlük bin ton asfalt üretimi yapan asfalt plentinde (asfaltın kullanıma hazır hale getirildiği tesis) incelemelerde bulunan Vali Pekmez, asfalt üretim tesisinin durumu, çalışma kapasitesi ve üretilen malzemenin kalitesi ile yapılan programa uygun çalışma takvimi hakkında bilgi aldı.

Adıyaman merkez ve ilçelere bağlı kırsal kesimdeki yerleşim birimlerinin yol bakım ve onarımlarının İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını belirten Vali Aykut Pekmez, "Bu yılki yatırım programı kapsamında İl Özel İdaresi ekiplerimiz, il genelinde yaklaşık 2.600 kilometre asfalt yapımı gerçekleştirecek. Çetin geçen kış mevsimi sonrası asfalt sezonunu başlattık. Yoğun yağış sonrası bozulan tüm köy yollarının bakım ve onarımını yapacağız. Bilindiği gibi bu yıl çetin bir kış mevsimi yaşadık. Karla mücadele biter bitmez ekiplerimiz bu sefer çamurlaşan yollarımızı yeniden stabilize hale getirmek, bozulan asfaltlarımızı yama ekiplerimizle daha konforlu hale getirmek için yine yollara koyulacak. İl Özel İdaremiz kırsal kesime yönelik hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Bütün amacımız hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini ve kentimizin yaşam kalitesini daha üst noktalara çıkartmak ve bu anlamda çalışmalarımızın da bu uygulama içerisinde yer almasını sağlamaktır. Artık şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, ülke genelinde kentlerde hep birlikte gördüğümüz, hissettiğimiz ve yaşadığımız kalkınma ve gelişme hamlesi bugün en ücra köylerimize kadar uzanmıştır. Bu hamlenin gerçekleşmesinde emek veren, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

https://ilkha.com/yerel/adiyaman-valisi-aykut-pekmez-asfalt-plentinde-inceleme-yapti-126794