AFİYE'Yİ KURTARMAK ÜMMETE FARZDIR!...


Emperyalist ABD’nin korktuğu kadın: Âfiyet Sıddıki Emperyalist ABD’nin milyarlarca dolar sarf ettiği biyolojik silahları etkisiz hale getirmek için bir program geliştiren Pakistanlı nöroloji uzmanı Âfiyet Sıddıki, yalan ve ithamlarla 11 yıldır ABD zindanlarında büyük bir zulme maruz bırakılıyor.

post

 Güncel    22.03.2019 11:02:40    Bu İçerik 603 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Kimdir Âfiyet Sıddıki?

Adı Âfiyet Sıddıki, otuz yaşlarında, Pakistanlı bir nöroloji uzmanı, Harvard’dan fahri diploma almış tek doktor, çeşitli üniversitelerden 144 fahri diploması var, sinir sistemi alanında birçok üniversitede çalışarak diploma almış, onun seviyesinde ABD’de dahi bir tıp adamı yok…

İnsanları biyolojik silahların tahribatından koruyacak bir orijinal program üzerinde çalışıyordu, bu programın başarılı sonuçlanması ABD’nin milyarlarca dolar sarf ettiği bu silahları etkisiz hale getirecekti.

 

ABD istihbâratı kendisine "programı sonlandırması ve geldiği noktaya kadar olanı büyük bir meblağ karşılığında satın almayı" teklif etti, o, "henüz bitirmedim" diyerek teklifi reddetti.ABD istihbaratı, asılsız ve delilsiz olarak onu el-Kaide ilişkisi ile itham ederek üç çocuğu ile birlikte ve Pakistan’dan izin alarak kaçırdı, 2003 Mart’ından bugüne kadar zindanda. Onu, ABD-Afganistan’ın şöhreti en kötü olan Bagram Cezaevi’ne ve erkeklerin yanına hapsettiler. Koğuşu gardiyanlara ve diğer tutuklulara açık, gardiyanlar durmadan işkence yapıyorlar, mahkumların tecavüzleri sebebiyle onun çığlıkları gece boyunca kulakları tırmalıyordu.

Afiye’yi Kurtarmak Ümmete Farzdır

Suudi Arabistanlı, Pakistanlı, Kuveytli ve Mısırlı bir grup âlim 2003 yılından beri ABD'nin elinde esir bulunan Pakistan asıllı bayan Dr. Afiye Sıddıki'nin kurtarılmasının ümmetin her ferdine farz olduğu yönünde fetva verdi.

Pakistan'ın ünlü fetva konseyi Daru'l Ulum'dan Prof. Dr. Taki Osmani başta olmak üzere bir heyetin yayımladığı ortak fetvada, "Gayri-Müslimlerin elinde esir olan Müslüman bir bayanın kurtarılması tüm Müslümanların üzerine farzdır. Her Müslüman İslam'ın caiz gördüğü ölçüler çerçevesinde esir bayanın kurtarılması için elinden gelen çabayı sarf etmelidir" denildi.

emperyalizm, abd, pakistan , afiyetsıddıki, nöroloji, biyolojik silah,esir