Pandemi Sürecinde e-Fetih


Anadolu Gençlik Derneği İstanbul’un Fethi’nin 567. yılında e-Fetih kutlaması olarak gerçekleştiriyor.

post

 Adıyaman    29.05.2020 15:31:10    Bu İçerik 440 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Yıllardır tüm coşkuyla statlar doldurularak kutlanan fetih bu yıl yaşanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus pandemisi nedeniyle e-Fetih şeklinde gerçekleştirilecektir.

Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan, “ Fethin manasını yeni nesillere taşımak insanımıza hakikati anlatmak fetihle birilerinin otaya koymuş olduğu işgal anlayışı arasında farkı net bir şekilde çizmek için mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu sene malum pandemiden dolayı sizlere stadyumdaki o fetih heyecanını yeniden yaşatmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.  e-Fetih çalışmasıyla dijital ortamda Fetih programını sizlere buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz." dedi.

Gerçekleştirilecek olan e-Fetih programında katılımcılar hatıra bileti sahibi olacaklar. Katılımcıların kendi bilgileriyle sahip olacakları hatıra bileti (e-Bilet) üzerindeki kodla aynı zamanda sürpriz hediyelerin olduğu çekilişe katılabilecekler.

 e-Fetih’te; Kuran’ı Kerim tilavetleri, ezgiler, İslam Ülkeleri’nden katılımcılar, çeşitli sinevizyon ve kum sanatı gösterimleriyle 29 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.