Kızılay'ın kan bağışı çağrısına HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığından destek


Covid-19 salgını nedeniyle kan bağışında ciddi azalmaların olduğunu duyuran Kızılay'ın çağrısına HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı tarafından destek geldi.

post

 Adıyaman    16.05.2020 10:44:58    Bu İçerik 281 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Kızılay tarafından şehrin merkezinde kurulan çadırda kan bağışında bulunmak isteyen HÜDA PAR İl Başkanı Mustafa Yetiş ve parti üyeleri teravih vaktinden sonra kan bağışlamak için form doldurdu.

HÜDA PAR İl Başkanı Mustafa Yetiş herkesi kan bağışında bulunmaya davet ederek, "Bütün dünyayı saran Covid-19 nedeniyle kan stokunda ciddi bir sıkıntının yaşandığı ilan edildi ve kamuoyuna da duyuruldu. Biz de bu çağrıya duyarsız kalamazdık. Kızılay'ın çağrısına Parti yönetimindeki arkadaşlarımız ve üyelerimizle birlikte sürekli ihtiyaç olan kan bağışında bulunma için Kızılay tarafından kurulan standa geldik. Bütün arkadaşlarımıza ve halkımıza çağrıda bulunuyorum. Kızılay'ın kan ihtiyacı çağrısını karşılıksız bırakmamak gerekiyor. Kan vermek bir insanın hayatının kurtulmasına vesile olmak gibi güzel duygular inancımızın ve insanlığın bir gereğidir. Bizlerde bugün teravih vaktinden sonrası kan bağışında bulunduk." dedi.