4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden yaşlılara destek videosu


Adıyaman İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet yürüten 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri evde kalan 65 yaş üstü yaşlıların hürmete layık olduğuna ve saygı duyulmasına gerektiğine dair kısa bir video paylaştı.

post

 Adıyaman    26.03.2020 10:15:46    Bu İçerik 299 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Coronavirusun yayılmasını önlemek ve kısa sürede etkisini ortadan kaldırmak için özellikle 65 yaş üstü yaşlıların dışarı çıkma yasağına tabi tutulmasının ardından onların moralini yüksek tutmak adına minik öğrenciler tarafından kısa film tadında bir video paylaşımı yapıldı.

Adıyaman Müftülüğü Eskisaray Anaokulu Diyanet Sınıfı Yıldızları 4-6 Yaş Kur'an kursu minik öğrencileri, hocaları Esra Karakeçi'nin koordinatörlüğünde, farkındalık oluşturma adına "Haydi Türkiye Evinde Kal" isimli bir çalışma hazırladı.


Müftü Mehmet Taşçı, Coronavirusun 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan insanlarda daha tesirli olduğunun vurgulandığı çalışma hakkında, "Minik yüreklerin farkındalık oluşturmak adına yapmış olduğu çalışma her türlü takdirin üzerindedir. Yavrularımıza ve onları eğiten öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yaşlılarımız, eli öpülesi saygıdeğer insanlardır. Lütfen onları üzmeyelim, hak ettikleri değeri verelim. Onlar her daim başımızın tacıdır ama bu süreçte sosyal mesafeyi koruyalım." dedi. (İLKHA)

https://ilkha.com/guncel/4-6-yas-kur-an-kursu-ogrencilerinden-yaslilara-destek-videosu-119148