Adıyaman şehir merkezindeki çöp konteynerleri yenilendi


Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım öncülüğünde temizlik işleri ekipleri daha temiz bir Adıyaman için çalışmalarına hız verdi.

post

 Adıyaman    11.03.2020 09:57:10    Bu İçerik 286 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman’da genel temizlik çalışmalarına yoğunluk veren Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 30 araç ve 150 personelle Yeni Sanayi Mahallesi’nde genel bir temizlik çalışmanın yanı sıra şehir merkezindeki çöp konteynerlerini de yeniliyor.

Sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım bütün mahallerdeki temizlik işlerine son derece ehemmiyet vereceklerini belirterek "Göreve geldiğimizden beri Adıyaman'ın temizliğini önceledik. Amacımız daha yaşanılır ve ferah bir Adıyaman'ı gelecek nesillerimize bırakmaktır. Biz toplum olarak temizliğin imandan geldiğine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bundan dolayı huzur, barış ve kardeşliğin şehri olan şirin ilimizin temizliği her ne kadar bizim kurumdan sorulsa da temizliğin inancın gereği olduğuna inanan toplumumuz da duyarlılığıyla bizlere yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Adıyaman'ını mızı güzel günler bekliyor inşallah." ifadelerini kullandı.Şehir merkezindeki konteynerleri değiştirdiklerini ve ibadethanelerin temizliğine son derece ehemmiyet verdiklerini belirten Yıldırım "Biz makamları hizmet aracı olarak görüyoruz. Halkımıza hizmet bizim için gurur verici bir şeydir. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Bizim amacımız güzel şehrimizi daha ferah, yaşanılır bir hale getirmektir. Barışın ve huzurun kenti aynı zamanda temizlik, ferahlığıyla da anılacaktır inşallah" dedi (Cemil Özdaş – ADIYAMAN BASIN)