Yıllardır kar yağmayan Adıyaman'da herkes çocukça eğlendi


Yıllardır kar görmeyen Adıyamanlılara gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla beraber sokaklarda çocuklar gibi eğlendiler.

post

 Adıyaman    13.02.2020 10:30:45    Bu İçerik 266 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman şehir merkezinde yıllardır kar yağmadığını söyleyen Adıyamanlı yetişkinler ve çocuklar kar yağışının kedilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Sokaklara çıkan genç, çocuk ve yetişkinler bir yandan kar topu oynadı diğer yandan birbirlerini kaydırarak kar yağışının keyfini çıkardılar.

"Beş yaşındaki çocuk ilk defa kar gördü"

Mehmet Şaşmaz "Yıllardır kar yağmıyor Adıyaman'da bundan dolayı 5- 6 yaşındaki çocukların ilk defa kar gördüğünü sanıyorum. Kar rahmettir. Allah'a hamd olsun yıllar sonra Adıyaman'da kar görmek nasip oldu." dedi.

Adıyaman'a kar yağmasından dolayı sevinçli olduğunu dile getiren Ali Özdaş "Yıllardır kar yağmıyordu. Bu sene ilk defa yağıyor bundan dolayı sevinçliyiz. Çocuklar gibi eğleniyoruz." ifadelerini kullandı.

Sokağa çıkıp eğlenen ve kar görmenin mutluluğunu bağırarak ve çağırarak çıkarmaya çalışan çocuklar çok mutlu olduklarını ve kartopu oynayıp eğlendiklerini belirtiler. Sokağa çıkan vatandaşlarda çocuklar gibi eğlendiklerini belirttiler.

Yıllardır kar yağmayan Adıyaman'da çocukça eğlendi