Umut Kervanından kırmızı et yardımı


Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde bulunan Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarının giderilmesi ve bir nebze de olsa rahata kavuşmaları için kırmızı et yardımında bulundu.

post

 Adıyaman    13.01.2020 17:33:04    Bu İçerik 372 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde bulunan Umut Kervanı, 13 ihtiyaç sahibi aileye kırmızı et yardımında bulunarak hayır sahipleriyle muhtaç aileler arsında köprü olmaya deva ediyor.

Umut Kervanı Kâhta Temsilcisi Mehmet Sivil, ihtiyaç sahibi ailelerle hayır sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kuruldukları günden bu yana muhtaç ve kimsesizlerin sesi olduklarını ve yardımlarına devam edeceklerini belirten Sivil "Birçok ailemiz Kurbandan kurbana ancak kırmızı et görebiliyor. Bu kardeşlerimizin dertlerine ortak olmak ve sıkıntılarını bir nebze de olsa giderebile adına Umut Kervanı olarak faaliyetlerimizi daha sık yapmaya gayret ediyoruz. Bazı ailelerimiz Kurban Bayramı dışında kırmızı et bulamayabiliyor. İşsizlik ve pahalılığın beraberinde getirdiği sıkıntıları ortadan kaldırabilme adına bu ailelerimiz dertlerine ortak oluyoruz." dedi.

'Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir.' Diyen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in ümmeti olarak Müslüman kardeşlerimize ve dili, dini ve ırkı ne olursa olsun üçüncü bir şahsın yardımına muhtaç insanların elinden tutmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda yaptığımız çalışmalarımıza başta Kâhtalı hemşerilerimiz olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlarımızı Umut Kervanı çatısı altında hizmet etmeye ve kimsesizlerin sesi olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. ( Cemil Özdaş - Adıyaman Basın)

umutkervanı,adıyaman, kahta, yardım