Üç ayların gelişini lokum dağıtarak karşıladılar


Adıyaman Genç İHH Kadın Kolları tarafından şehir merkezinde üç ayların gelişi münasebetiyle vatandaşlara lokum dağıtıldı.

post

 Adıyaman    07.03.2019 21:50:21    Bu İçerik 624 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Mübarek üç ayların gelişini müjdelemek adına ellerindeki sepetlere şekerleme doldurarak gelip geçen vatandaşlara ikram eden Adıyaman Genç İHH Kadın Kolları mensubu olan bayanlar üç ayların gelişini kutladıklarını ifade ettiler.

Şehrin en işlek caddelerinde ellerindeki tepsilerle vatandaşlara ikramda bulunan bayanlar vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Kendilerine ikram edilen lokumu alan vatandaşlar üç ayların hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Adıyaman Genç İHH Kadın Kolları Başkanı Feyza Akkuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Mübarek üç ayların gelişini müjdelemek ve halkımıza üç ayların maneviyatını hatırlatmak adına böyle bir faaliyet yaptık. Bu aylarda bol bol ibadet ederek, Rabbimize günahlarımızın bağışlanması için dua edelim. Bu aylarda özellikle yetimlerin başını okşayıp onları yanız bırakmayalım ki Yüce Allah bize merhamet etsin." dedi (Adıyaman Basın)

ihh, üç aylar, lokum, kadın