çeşitli hırsızlıklardan aranan şahıslar yakalandı


Adıyaman'ın Besni ilçesinde çeşitli hırsızlıklardan dolayı araması olan şüpheli şahıslar yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

post

 Adıyaman    07.11.2019 17:40:32    Bu İçerik 364 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, Besni ilçe Jandarma komutanlığı bölgesinde meydana gelen 1 büyükbaş hayvan hırsızlığı, 2 adet plaka hırsızlığı ile 2 buçuk ton fıstık hırsızlığından dolayı aranan şüpheli şajıslar gözaltına alınanarak haklarında adli işlem yapıldı.

Gaziantep istikametinden Adıyaman istikametine geldiği tespit edilen şüpheliler üzerine Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile kurulan koordine sonucu, şüpheli 3 şahıs kullandıkları araç ile birlikte Araban İlçe Jandarma Komutanlığı bölgesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olaylara karıştığı değerlendirilen firari 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Gözaltına alınan 3 şahıs, çıkartıldıkları adlî makamlarca adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. (Cemil Özdaş -İLKHA)

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, Besni ilçe Jandarma komutanlığı bölgesinde meydana gelen 1 büyükbaş hayvan hırsızlığı, 2 adet plaka hırsızlığı ile 2 buçuk ton fıstık hırsızlığından dolayı aranan şüpheli şajıslar gözaltına alınanarak haklarında adli işlem yapıldı. Gaziantep istikametinden Adıyaman istikametine geldiği tespit edilen şüpheliler üzerine Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile kurulan koordine sonucu, şüpheli 3 şahıs kullandıkları araç ile birlikte Ar