Adıyaman'daki kamu yatırımlarının mevcut durumu masaya yatırıldı


Adıyaman’da devam eden kamu yatırımlarının uygulanmasında karşılaşılan sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla Vali Aykut Pekmez Başkanlığında kamu yatırımlarını değerlendirme toplantısı yapıldı.

post

 Adıyaman    07.03.2019 17:22:06    Bu İçerik 519 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Adem Kaya ve yatırımcı kurum amirleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, ilin gelişimi açısından büyük önem arz eden eğitim, sağlık, tarım, sanayi, kültür turizm, gençlik spor, İl Özel İdaresi, sulama projeleri, aile, çalışma ve sosyal hizmet çalışmaları ile kırsal kalkınma projelerinde gelinen nokta ve yatırımlarda sağlanan fiziki gerçekleştirme ele alındı.

Toplantıya katılan yatırımcı kurum amirleri, kendi çalışma alanlarıyla ilgili Adıyaman merkez ve ilçelerinde devam eden proje ve kamu yatırımlarının mevcut durumu ile ilgili bir sunum yaptı.

Kamu yatırımlarında gelinen aşamayı değerlendirmek amacıyla bu toplantıların her ay periyodik bir şekilde düzenleyeceklerini belirten Vali Pekmez, Adıyaman’da devam eden yatırımların belirlenen hedef ve nitelikte vatandaşların hizmetine sunulması amacıyla çalışmaların her aşamasının takipçisi olacağını dile getirip, kamu kurumlarında gördüğü eksiklik ve aksaklıklar üzerinde durarak, gerekli koordinasyonun sağlanması noktasında hassasiyetlerini dile getirdi.  

Vali Pekmez başkanlığında il genelinde devam eden kamu yatırımlarının genel durumunun değerlendirildiği toplantı, 2019 yılında yapılması planlanan yatırım ve projeler ile sorunlar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.(Adıyaman Basın)

kamu,yatırım, temsilci, adıyaman