Sporculara trafik eğitimi


Okulların kapanması ile birlikte Yaz Spor Okullarına katılan öğrencilere yönelik İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde hayata geçirilen "Trafik Dedektifi Projesi" eğitimleri veriliyor.

post

 Eğitim    10.07.2019 09:36:55    Bu İçerik 491 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, çocuklar için trafik eğitimi ve trafik dedektifleri projesi İl Emniyet Müdürlüğünden gelen trafik memurları tarafından Atatürk Stadyumu altında bulunan salonda gençlerin ve sporcuların katılımı ile yapıldığını söyledi.

Trafik Dedektifleri Projesine, 250 sporcunun yanı sıra sporcu velilerinin de büyük ilgi gösterdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; "Sadece Emniyet Müdürlüğünden değil, diğer kurumlardan da sporcu kardeşlerimizi bilinçlendirme amaçlı gerçekleştirilen benzeri sosyal ve sportif etkinlik ile projelere katkı ve desteğimiz devam edecektir. Burada amacımız trafik kurallarına uymayanları uyarmak ve kurallar konusunda duyarlılığı artırmaktır." dedi. Konuşmasının sonunda Keleş, emeği geçen herkese teşekkür etti. (Cemil Özdaş-İLKHA)

Kaynak: https://ilkha.com/haber/100264/sporculara-trafik-egitimi 

haber/100264/sporculara-trafik-egitimi