Umut Kervanı'ndan hayırseverlere çağrı: Kurbanlarınız Umut olsun


Adıyaman Umut Kervanı yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırseverlere çağrıda bulunarak özellikle deprem sonrası artan muhtaçlık durumunun ortadan kalkması için el ele verilmesi gerektiğini belirtti.

post

 Adıyaman    14.05.2024 17:45:48    Bu İçerik 4453 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Adıyaman Umut Kervanı yetkililerinden Muharrem Koçuşağı deprem sonrası artan muhtaç ve yetim ailelerin yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladı.

Kurbanların umut olması ve yetim ailelerin beklentisini karşılamak için el ele vererek çalışmak ve gayret etmek gerektiğini dile getiren Koçuşağı, yetimlerin yetimliğini bir nebze de olsa bayramda unutturulması gerektiğini kaydetti.


Koçuşağı, hayır sahiplerine çağrıda bulunarak, "Umut Kervanı kurulduğundan bu yana mazlum ve mustazafların yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Adıyaman Umut Kervanı olarak deprem sonrasından bu yana halkımızı yalnız bırakmadık. Geçen Kurban Bayramı hayır sahiplerinin gönderdiği kurban bağışlarını muhtaç ve yetim ailelerimize ulaştırdık. Bu Kurban Bayramı'nda da hayır sahibi kardeşlerimizin muhtaç ve yetim ailelerimizi yalnız bırakmamasını istiyoruz." dedi

"İhtiyaç sahibi ailelerimiz arttı"

Depremin ardından artan yetim aile sayısına ulaşabilmek için gayret ettiklerini dile getiren Koçuşağı, "6 Şubat depreminin ardından yetim ve muhtaç aile sayımız arttı. Bu ailelerimize ulaşma gayretindeyiz. Bu ailelerimize ulaşabilmek ve ihtiyaçlarını giderebilmek için hayırsever kardeşlerimizin yardımına ihtiyacımız vardır. Bu ailelerimizi yalnız bırakmayan hayır sahiplerimizden Allah razı oldun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 ADIYAMAN UMUT KERVANI KURBAN BAYRAMI