"Dünya Müslüman Gençlik Şöleni" düzenlenecek


Adana MEKTEB DER, “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” kapsamında gençlik şöleni düzenleyecek.

post

 Adıyaman    22.06.2019 15:28:31    Bu İçerik 533 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adana’da eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda organize ettiği faaliyetlerle tanınan Mekteb Eğitim ve Kültür Derneği (MEKTEB DER) "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" münasebetiyle gençlik şöleni düzenleyecek. Yaz tatiline giren öğrenciler ve ailelerine yönelik gerçekleştirilecek etkinlik, Adana Merkez Park’ta 23 Haziran Pazar 16.00’da başlayacak.

Programla ilgili bilgi veren MEKTEB DER Başkanı Osman Yalçınkaya, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" etkinlikleri ile tatile giren öğrenci ve ailelerini buluşturarak kaynaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Adana’nın en büyük mekânlarından Merkez Park’ta gerçekleşecek etkinliğin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacağını ifade eden Yalçınkaya, ardından bilgi yarışması, koşu, ip çekme, çuvalla koşma, yoğurt içinde para bulma ve yumurta taşıma gibi eğlenceli aktivitelerin yapılacağını söyledi.

Ayrıca yarışmalarda başarı elde edeceklere çeşitli hediyeler vereceklerini kaydeden Yalçınkaya,  hafta sonu piknik havasında geçecek etkinlikte davetlilere pilav ikramı da yapılacağını sözlerine ekledi.

Yarın gerçekleşecek Müslüman Gençlik Haftası etkinliğini şenlik havasında planladıklarını ifade eden Yalçınkaya, etkinliğe 7’den 70’e herkesi davet etti. (İLKHA)

Kaynak: https://ilkha.com/haber/99338/dunya-musluman-genclik-soleni-duzenlenecek 

dunya-musluman-genclik-soleni-duzenlenecek