Adıyamanlılar ilk teravih için camilere akın etti


Adıyamanlılar Ramazanın ilk teravih namazını eda etmek için camilere ve prefabrik mescitlere akın etti.

post

 Ramazan 1445    10.03.2024 22:33:15    Bu İçerik 1079 kez görüntülendi.

07.10.22

 


"On bir ayın sultanı" olan Ramazan ayının ilk teravih namazı için cami ve mescitlere akın eden Adıyamanlılar, ilk sahurla birlikte oruç tutacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Hicri 1445'inci yılın Ramazan ayına kavuşma sevincine nail olan Müslümanlar, sahur, iftar, teravih ve mukabelelerle manevi duyguları da en güzel şekilde yaşamanın sevinicine varacak.

Cami ve mescitlerde kılınan teravih namazında Müslümanlar, tekbir ve salavatlar getirerek camide bir araya gelmenin sevincini yaşadı.

"Tüm arkadaşlarımı camiye bekliyorum"

Camiye gelen çocuklardan Yunus Emre Durmuş, "Ben artık her zaman oruç tutacağım. Camiyi çok sevdik. Arkadaşlarımla he gün gelip teravih namazlarımızı kılacağız, oruçlarımızı tutacağız. Ben 5 yaşından beri oruç tutuyorum. Tüm arkadaşlarımı camiye bekliyorum." dedi

"Teravih namazlarımı kıldığım için mutluyum"

Teravih namazı kılmanın verdiği mutluluğu yaşadığını dile getiren Muhammed Enes Aslan, "Babamla birlikte Ramazan boyunca teravih namazlarına geleceğim. Teravih namazlarımı kıldığım için mutluyum. Namaza gelmeyenlere de camiye gelip namaz kılmalarını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı

"Arkadaşlarımla birlikte teravih namazı kılacağım"

İbrahim Durmuş, "Arkadaşlarımla birlikte camiye teravih namazlarımı kılmak için geldim. Teravih namazı kılacağım için çok mutluyum. Namazları kılıp mukabelelere geleceğim." şeklinde konuştu.

Zeynep ismindeki kız çocuğu ise annesiyle birlikte teravih namazı kılmaya geldiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 ADIYAMAN RAMAZAN AYI TERAVİH NAMAZI CAMİ