HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Yetiş: Saha değişim diyor


31 Mart yerel seçimlerinde HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı olan Mustafa Yetiş aylardır yaptıkları yoklama ve görüş alış verişlerinde halkın değişim istediğini vurguladı.

post

 Siyaset    27.02.2024 13:19:35    Bu İçerik 3329 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

31 Mart yerel seçimlerinde  HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışı ve siyaset bakış açısını halka anlatmaya gayret ettiklerini dile getiren HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Mustafa Yetiş, tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman halkının da HÜDA PAR'ın yanında yer almaya başladığını kaydetti.

"Halkımıza dürüst belediyecilik ve gerçek adaletle hizmet etmeye talibiz"

Depremden bu yana Adıyaman'daki yüzlerce köy, yüzlerce aile ve binlerce insanla olan diyaloglarında HÜDA PAR'ın çok önemli bir mesafe kat ettiğini fark ettiklerini dile getiren Yetiş, "Malumunuz meclise giden milletvekili hem siyasete renk kattı hem de dürüst siyasetin nasıl yapılacağı tüm Türkiye'ye göstermiş oldu. Aynı şekilde inşallah hem ilimizde hem de tüm ülkede belediyeciliğin ve hizmetin ne demek olduğunu hür kadrolarımızla göstereceğiz. 6 Şubat depreminden bu yana halkımızla birlikte aö kaldık, üzüldük, acılarımızı hep birlikte yüreğimize basarak şehrimizin kalkınması için hep sahada olduk. Deprem gününden bu yana hep sahada olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler bu sefer halkımıza dürüst belediyecilik ve gerçek adaletle hizmet etmeye talibiz." dedi.

"Edindiğimiz intiba memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı olduğu ve halkın değişim istediğidir"

Adıyaman halkının daha iyi şartlarda yaşama ve daha iyi hizmet alma hakkının HÜDA PAR belediyeciliğinde mümkün olacağına değinen Yetiş,  "Bu bağlamda depremde em yakınlarını hem de evlerini kaybetmiş konteyner kentlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışan kardeşlimizi ziyaret ettik. Onların talep, istek ve şikayetlerini dinledik. Bize bakın kısımlarını not aldık. İktidara bakan kısımlarını ise iletmek adına yine yanımıza not aldık. Konteyner kentlerde yaşana yün binin üzerimizdeki vatandaşımıza ulaşma gayretinde olacağız inşallah. Bununla birlikte evlerinde ve işyerlerinde olan halkımızla da bir araya gelmeye devam ediyoruz. Yine bugün Muhtarlar Federasyonu'nda Başkan Abdulkadir Geylani Taş ve diğer muhtarlarımızla bir araya gelerek şehrimizin sorunları ve çözüm önerileri üzerine hasbihal ettik.  Hem ziyaretlerimiz hem de bize ulaşan kardeşlerimizden edindiğimiz intiba memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı olduğu ve halkın değişim istediğidir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

2024 YEREL SEÇİM, HÜDAPAR,OY BELEDİYE, MUSTAFA YETİŞ