Umut Kervanı depremzede çocukları sevindirdi


6 Şubat 2023'te meydana gelen depremin yıl dönümü dolayısıyla Umut Kervanı, İHO EBRAR, Avrupa Yetim Eli ve Yetimler Vakfı depremzedeleri ziyaret etmeye devam ediyor

post

 Güncel    06.02.2024 16:42:48    Bu İçerik 2587 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Depremzede çocukları ziyaret edip onlara oyuncak ve harçlık dağıtan Umut Kervanı, hem çocukların hem de büyüklerin sevinmesine vesile oldu.

Depremin yıl dönümü nedeniyle Adıyaman'da bulunduklarını dile getiren Umut kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurataran, "Depremin yıl dönümünde Adıyaman'dayız. Buradaki kardeşlerimizi ziyarete geldik, onlarla beraberiz, onların yanındayız. İHO EBRAR, Avrupa Yetim Eli ve Yetimler Vakfı olarak depremzede kardeşlerimizi şu an ziyaret ediyoruz. Kardeşlerimizin unutulmayacak acılarını paylaşıyoruz. Allahu Teâlâ bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Biz onların yanındayız onlara dua ediyoruz. İnşallah hep onların yanında olacağız. Bu çalışmalarımız devam edecek. Aile ziyaretlerimiz, konteyner kentteki kardeşlerimizi ziyaret edeceğiz. Bununla beraber depremden etkilenen kardeşlerimizi ziyaret edeceğiz. Deprem gerçeğiyle hem yaşamaya alışacağız hem de bu acıları inşallah en kısa zamanda  unutturacak çalışmalarda bulunacağız. Rabbim hayırseverlerimizden razı olsun. İlk günden beri depremzedelerimizi ve Umut Kervanı'nı yalnız bırakmadılar." dedi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

6 ŞUBAT DEPREM DEPREMZEDE ÇOCUKLAR ADIYAMAN UMUT KERVANI HEDİYE HARÇLIK