Eczacı Halit Tekbaş yerel seçim aday adaylık başvurusu yaptı


Adıyaman'ın tanınan simalarından Eczacı Mehmet Halit Tekbaş 31 Mart 2024 Yerel seçimleri Adıyaman Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

post

 Siyaset    15.11.2023 16:50:41    Bu İçerik 295 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Ak Parti Adıyaman i Başkanlığına başvuruda bulunan Tekbaş, yıllarca İHH Adıyaman İl Başkanlığı yapmış olup 31 Mart 2024 'te yapılacak olan yerel seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunarak Adıyaman'a hizmet etmeye talip olduğunu kaydetti.

Adıyaman'ın depremde yaşadığı acıları dile getiren Tekbaş şehrin ayağa daha hızlı kalkması için gerekli tüm adımların atılması gerektiğini kaydetti.

Tekbaş açıklamasında, "6 Şubat depreminde hepimiz çok acılar yaşadık ve bir çok acıya şahitlik ettik. Hangi yazar bu acıları kelimelere dökebilir, hangi şair bu acıları mısralarına sığdırabilir, hangi ressam bu acıları tuvaline resmedebilir. Malumunuz 7 Ekim'den bu yana tüm dünyanın gözü önünde İsrail, Gazze'yi bombalamaktadır. Bugüne kadar attığı bombaların toplamı iki atom bombasına yaklaşmıştır. evler, işyerleri, kiliseler, camiler, okullar, hastaneler bombalanmaktadır. Bebekler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve hayvanlar öldürülmektedir. Bu bir insanlık suçudur, bu bir soykırımdır. 75 yıldır süren israilin bu zulmünün en kısa sürede son bulmasını temenni ediyoruz. Uluslararası kamuoyunu bu zulmü durdurmaya, en kısa sürede barışı tesis etmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hizmete talibim"
Adıyaman'ın sahip olduğu noktaya gelmesi için elinden geleni yapacağını dile getiren Tekbaş,  "Gençlik yıllarımızdan bu güne STK ve siyasi partilerde yaptığım görevlerin birikimi ile 6 Şubat depremiyle mevcut yapı stokunun yüzde 60'dan fazlasının hasarlı olduğu memleketimizin yeniden imarı ve inşası için, yeniden yaşanılabilir bir Adıyaman için, Safvan bin Muattal'ın, Ebuzer el- Gaffari'nin diyarına hizmet etmek için, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Partimizden belediye başkanı aday adaylığımı tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Rabbim, Adıyaman'a ve halkımıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın, siz dostlarımızın sayısını da artırsın. Bu görev teşkilatımın ve genel merkezimin takdirleriyle şahsımıza tevdi edildiğinde seçimlerde en iyi sonucu elde etmek adına bütün arkadaşlarımızla özveriyle çalışacağımızı buradan ilan etmek istiyorum. Mart 2024 seçimlerinin Adıyaman için, Türkiye için ve de milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Halit Tekbaş, yerel seçim,belediye,31 Mart yerel seçim,ihh