Siyonist rejimin hastane katliamı Adıyaman'da lanetlendi


Adıyaman'da bir araya gelen Müslümanlar, siyonist çeteyi lanetleyerek, İslam ülkeleri katliama tepki vermeye davet edildi.

post

 Güncel    18.10.2023 01:46:36    Bu İçerik 2788 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

İşgal rejiminin akşam saatlerinde Gazze'de yaptığı hastane katliamı sonrasında Adıyaman Halk Kütüphanesi önünde bir araya gelen Müslümanlar, sık sık tekbir getirip slogan atarak Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını haykırdılar.

Toplanan Müslüman halk adına açıklamalarda bulunan STK ve siyasi pati temsilcileri, dünya Müslümanlarının artık kınamadan öteye bir adım atması gerektiğine değindi. Fetih suresi ve salalar okundu.

HÜDA PAR il Başkanı Mustafa Yetiş, Güzergah Başkanı Dr. Ali Tamer, Mavi Marmara Gazisi Abdullah Keskin'in konuşmalarının ardından yapılan dua ve kılınan gıyabi cenaze namazıyla toplanan vatandaşlar sessizce dağıldı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN GAZZE HASTANE KATLİAM