İş yerinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı


Adıyaman'da 5 katlı binanın altında bulunan bir işyerinde çıkan yangın bina sakinleri ve çevrede bulunan vatandaşlar endişeyle izledi.

post

 Adıyaman    18.07.2023 16:21:58    Bu İçerik 2995 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Yangın Adıyaman'da bulunan 5 katlı bir apartmanın altında bulunan iş yerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre iş yeri önünde bulunan paletlerin bilinmeyen bir nedenle çıkan kıvılcımlar hızlı bir şekilde yayılınca yangın tüm dükkanı sardı ve yan tarafta içerisinde çerez ve gıda bulunan iş yerine sıçradı. Bu nedenle yangın daha da büyüyerek devam etti.

Yangını fark eden çevredeki halk durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine yangının çıktığı alana gelen itfaiye ekipleri bir yandan iş yerindeki yangını söndürürken diğer yandan ateşin üst katlara sıçamaması için soğutma çalışmaları yaptı.

Olay yerine gelen polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemleri alınırken üst katlarda bulunan apartman sakinlerini de tahliye edildi.

Yapılan çalışmaların ardından çıkan yangın söndürülürken iş yeri kullanılamaz hale geldi, binada ise maddi hasar oluştu. (İLKHA)


 YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN YANGIN İTFAİYE