HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam'dan Mersin'deki saldırıya ilişkin açıklama


HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Mersin'de seçim standlarına yönelik silahlı saldırı girişimi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Biz çok sabırlıyız ama kurbanlık koyun değiliz." ifadelerini kullandı.

post

 Siyaset    01.05.2023 17:01:40    Bu İçerik 3479 kez görüntülendi.

07.10.22

 


14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim için hazırlıklarını sürdüren AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç'in seçim çalışması için stant açan HÜDA PAR Mersin İl Gençlik Kolları’nın standına kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırıya yönelik tepkiler geliyor.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, ''Kökümüzü kurutmak” için gönderdiğiniz çeteler Mersin’deki standımıza silahlı saldırıda bulundu. Bunu aklınızdan hiç çıkarmayın; biz çok sabırlıyız ama kurbanlık koyun değiliz. #HÜDAPAR'a saldırılarınızın talimatını nereden aldığınızı da biliyoruz. @kilicdarogluk @umitozdag @hdpdemirtas @mansuryavas06 Kiralık maşaların bir an önce yakalanıp gereğinin yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

HÜD PAR*İHAK SAĞLAM-MERSİN-ÇETE-SEÖİM2023