Öğrenciler, depremde vefat eden arkadaşları adına iftar yemeği verdi


Biruni Üniversitesi öğrencileri, 6 Şubat 2023 günü meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden arkadaşları Berkay Süngü adına Umut Kervanı aracılığıyla iftar yemeği verdi.

post

 Güncel    07.04.2023 12:15:05    Bu İçerik 1240 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Ramazan ayında depremzedelere iftar vermek için gayret eden Umut Kervanı Vakfı gönüllüleri iftar yemeği ikramında bulunmak isteyen vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor.

Üniversitede vefat eden arkadaşları için iftar yemeği veren Biruni Üniversitesi Sağlık Kulübü öğrencileri Umut Kervanı Vakfına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kulüp adına açıklamada bulunan Muhammed Enes Altun, "Okulumuzda vefat eden bir arkadaşımız vardı. Vefat eden sınıf arkadaşımız Berkay Süngü adına bir iftar yemeği vermek istedik. Bundan dolayı deprem bölgesi Adıyaman'a gelip duruma yakından şahitlik ettik. Onların yarasını sarma adına bir nebze de olsa katkı sunmak istedik. Yaptığımız yardımları Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla dağıtmak istedik. Umut Kervanı Vakfı bizim de şahitlik ettiğimiz kadarıyla depremin ilk günden bu yana Adıyaman'da 25 bin ile 30 bin kişilik yemek çıkartıyor. Bizlerde inşallah bu yardımların devam etmesi için bir günlük iftar yemeğini karşıladık. Buradan bütün hayırseverlere çağrımızdır sizlerde yardımlarınızı eksik etmeyin. Çünkü bu uzun sürecek bir süreç bunun için hepimizin desteği çok önemlidir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN DEPREM UMUT KERVANI BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ