Vuslat ilahi grubundan depremzedelere destek


Hamburg'da bulunan Vuslat İlahi Grubunun katkılarıyla hazırlanan programda toplanan yardımlar Deprem bölgesi Adıyaman'da depremzedelere iftar yemeği oldu

post

 Güncel    07.04.2023 12:13:17    Bu İçerik 131 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman'da depremin ilk anından bugüne kadar çalışmalarını devam ettiren Umut Kervanı Vakfının katkıları ve Avrupa Yetim Eli'nin destekleriyle hazırlanan iftar yemeği binlerce depremzedeye ikam edildi.

Avrupa Yetim Eli Gönüllüsü Cemal Edoğan,  "Avrupa Yetim Eli olarak Ramazan'ın 13'üncü günü Adıyaman'da depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Hamburg Vuslat İlahi Grubunun yaptığı radyo yayınındaki bağış kampanyasında toplanan bağışları ile deprem mağduru kardeşlerimize iftar ikramında bulunuyoruz. Vuslat ilahi grubunun yaptığı bu çalışma ile depremzede kardeşlerimizin sadece maddi aş olarak değil manevi olarak da gönüllerine dokunup doyuruyorlar. " şeklinde konuştu.

Açıklamasında bir depremzedenin konuşmasına yer veren Erdoğan, "Geçenlerde depremzede bir amcamızın kendisi şöyle ifade etti: 'Ben 8 yakınımı kaybettim eğer ki siz ilk günden bize yetişmeyip yanımızda olmamış olsaydınız bende yaşayan bir ölü olacaktım. Biz de buradan hayırseverlere çağrıda bulunuyoruz gelin deprem mağduru kardeşlerimizin hem maddi hem manevi olarak ihtiyaçlarını giderelim. Sizleri bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz. Avrupa Yetim Eli olarak bugünkü hayra vesile oldukları için Hamburg Vuslat İlahi Grubuna teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

VUSLAT İLAHİ GRUBU UMUT KERVANI AVRUPA YETİM ELİ İFTAR DEPREMZEDE