Her gece binlerce kişiye sahur kumanyası hazırlıyorlar


Umut Kervanı Vakfı, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Adıyaman'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından deprem bölgesinde kurduğu aş eviyle her gün on binlerce insanın sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor.

post

 Ramazan 1445    01.04.2023 12:13:53    Bu İçerik 20163 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Ramazan ayının girmesiyle birlikte hem sahur hem de iftar etkinlikleriyle depremzede halkın yanında yer almaya devam eden Umut Kervanı, depremzedeler için hazırladıkları sahurlukları her akşam vatandaşlara ikram ediyorlar.

Umut Kervanı bünyesinde kurulan aş evinde sahur kumanyası hazırlamakla görevli olan Okan Kılavuz, Müslümanların ihtiyaçlarına cevap vermek gayretinde olduklarını belirtti.

Dağıttıkları kumanyalar hakkında bilgi veren Kılavuz, "Sahurluklarımızı hazırladık. Her bir sahur kumanyamız içerisinde 5 kişilik aile için hazırlanan kahvaltılıklar ye almaktadır. Kumanyamız içerisinde peynir, zeytin, kek, reçel, meyve suyu, çikolata yer almaktadır. Hazırladığımız kumanyalarımızı Ramazan boyunca depremzede kardeşlerimize ikram edeceğiz. Her gece saat 23.00'de dağıtmaya başladığımız kumanyalarımızın depremzede kardeşlerimize ulaşmasına vesile olan her kese teşekkür diyorum. Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN UMUT KERVANI RAMAZAN AYI SAHUR