Hayır sahiplerinin bağışları depremzedelere aş oluyor


Umut Kervanı Adıyaman bünyesinde gönüllü olarak çalışan Cemal Erdoğan, depremin 52'nci gününde de depremzedelerin yanında yer aldıklarını belirterek, hayır sahiplerinden gelen bağışları depremzedelere ulaştırdıklarını ifade etti.

post

 Ramazan 1445    29.03.2023 16:49:20    Bu İçerik 5184 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Hayırseverler tarafından bağışlanan adak, akika ve sadak kurbanlarını özenle kesip yine hayır sahipleri tarafından bağışlanan iftar yemeklerinde kullandıklarını belirten Erdoğan, Ramazan'ın bereketli geçtiğini kaydetti.

Ramazan'ın 7'nci günü Adıyaman'da iftar hazırlıklarımızı sürdürdüklerini aktaran Erdoğan, hayırseverlerin bağışladığı iftar yemeğini depremzedelere ulaştırmaya devam ettiklerini aktardı.

Erdoğan, "Umut Kervanı Adıyaman olarak depremin ilk gününden beri sahadayız. Deprem mağduru kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Depremzedelerin dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Depremin 52'nci günü 52 gün boyunca Ramazan'dan önce günde 3 öğün depremzede kardeşlerimize yemek dağıtımında bulunuyorduk. Ramazan ayından itibaren sahur ve iftar yemekleri vermeye başladık. Hayırseverlerin bağışlarını burada her aşamasını hayırseverler için videoya alıp onlarla paylaşıyoruz ki gönülleri rahat olsun istiyoruz. Gelen bağışlarla burada dün 22 bin kardeşimizin ihtiyaçlarını gidererek karınlarını doyurduk. Sahur vakti de depremzede kardeşlerimize sahur dağıtımını yapmaktayız." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN-UMUT KERVANI-RAMAZAN-CEMAL ERDOĞAN