Umut Kervanından Ramazan ayına özel menüler


Depremin ilk gününden itibaren depremzedelere sıcak aş hizmeti veren Umut Kervanı ve kardeş kuruluşlar, Ramazan ayında depremzedelere yönelik özel menüler çıkartmaya hazırlanıyor.

post

 Ramazan 1443    22.03.2023 09:42:25    Bu İçerik 131 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkımları gerçekleştiği illerde kazanları kaynatan Umut Kervanı, depremzedelerin sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Depremin ilk gününden itibaren alanda bulunan Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve IHO-EBRAR’a gönüllüleri Raman ayında da depremzedelerin yanında olacaklarını belirtti.

Adıyaman'daki depremzedelere ilk günden beri yemek pişiren aşçı Ahmet Ersoy, Ramazan ayına özel menü hazırlığı yaptıklarını dile getirdi.

Aşçı Ersoy, "Öncelikle Müslüman kardeşlerimizin Ramazan ayı mübarek olsun. Hamd olsun Rabbi'me bizi bu aylara yetiştirdi. Ramazan ayına özel menülerimiz var. Haşlama, kavurma ve tas kebap gibi zengin menülerimiz var. Bunların yanında çorba ve tatlılarımız var. İftarlarda her gün farklı menülerimiz var. Bize et geldikçe güzel yemekler yapmaya devam edeceğiz ve halkımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Bize dışarıdan yemekler geldi. Bu yemekleri Siverekli bacılarımız gönderdi. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Geceye kadar bu yemekleri dağıttık. En az 6 bin kişilik sarma yapmışlardı. Hayırsever vatandaşlardan fitrelerini, zekatlarını ve sadakalarını bize ulaştırdıkları zaman biz de burada dağıtmaya çalışacağız. Büyün hayırsever vatandaşlardan Allah razı olsun ve yardımlarını bekliyoruz." dedi. (İLKHA)


 YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

RAMAZAN DEPREM AŞEVİ YEMEK UMUT KERVANI