Batmanlı berberlerden Adıyamanlı depremzedelere ücretsiz tıraş hizmeti


Batman Esnaf Sanatkârlar Odası'na üye çok sayıda berber, Umut Kervanı'nın Adıyaman'daki koordinasyon merkezinde depremzedelere yönelik ücretsiz tıraş hizmeti verdi.

post

 Güncel    02.03.2023 14:48:32    Bu İçerik 235 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

15 kişilik berber ekibiyle bölgeye gelerek hem çadır bölgesinde hem de çarşı merkezinde depremzedelere tıraş hizmeti sunduklarını belirten Batman Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "İlk günden bu yana batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Önce Umut Kervanı ile birlikte deprem bölgesine eşya göndermek kaydıyla çalışmalar yaptık. Ardında depremzedelerin tıraş ihtiyaçlarını gidermek için gönüllü berberlerimizi Umut Kervanı koordinasyonunda Adıyaman'a getirdik. Çok zor bir durumda olduklarını gördük, Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Bu zor günlerin üstesinden elbirliği ile çıkmamız gerekir. Biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Kadri Cengiz

Gönüllü berberlerden Kadri Cengiz, "Batman'dan bir berber ekibiyle Adıyaman'a geldik. Bize öncülük eden Mehmet Çiftçi'ye de teşekkür ediyorum. Herkese de buradan çağrı yaparak ellerinden geldiğince yardım yapmalarını istiyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

ADIYAMAN-DEPEM-BERBER