Adıyaman'da 10 bin TL'lik deprem yardımı uzun kuyruk oluşturdu


Adıyaman'da 10 bin TL'lik deprem yardımı almak isteyen depremzedeler, kurulan Ziraat Mobil Şubesi önünde uzun kuyruk oluşturdu.

post

 Güncel    22.02.2023 14:32:16    Bu İçerik 130 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Depremde evleri zarar gören ailelere verilecek 10 bin liralık deprem yardımı vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Adıyaman'da sabahın erken saatlerinde kurulan Ziraat Mobil Şubesi önüne yardım parası almak için gelen çok sayıda afetzede, uzun kuyruklar oluşturdu.

Verilen yardımın çok yetersiz olduğunu belirten deprem mağduru Nazmi Atik, "Ne diyeceğimizi bilemez hale geldik. Yıkılan binamız 8 katlıydı. Biz ise 4'üncü katta kalıyorduk. Binamız kullanılmaz haldedir. Devletin bize vereceği 10 bin liralık nakdi yardım yaralarımızı sarmaz. Allah herkesin yardımcısı olsun." dedi.

Deprem yaralarını yavaş yavaş sarmaya başladıklarını ifade eden bir diğer afetzede Gülseren Tuğ ise şunları söyledi:

"Yaşadığımız ilk deprem anından sonra daha yeni yeni kendimize gelmeye başlıyoruz. Hatta bir türlü toparlanamıyoruz. Depremde birçok yakınımız hayatını kaybetti. Devletin depremzedelere verdiği 10 liralık nakdi yardım için kuyruktayız. Allah herkesin yardımcısı olsun."(İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

adıyaman,dprem,10 bin