Elektrik kablosu çalarken suçüstü yakalandılar


Adıyaman'ın Besni ilçesinde, tarlada bulunan su motoru kablolarını kesen iki kişi yoldan geçen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

post

 Güncel    02.02.2023 14:36:33    Bu İçerik 283 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Adli makamlara teslim edilen şüpheliler hakkında Valilikten yapılan açıklamada, "Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Besni İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında tarlada bulunan su motorlarına ait kabloları kesen 2 şüpheli şahıs görülmüştür. Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada yaklaşık 200 metre uzunluğunda elektrik kablosu ve bu kabloları kesmekte kullanılan 1 adet demir makas ile 1 adet kerpeten ele geçirilmiştir. Yapılan kimlik kontrolünde şüphelilerin R.D, ve M.T, isimli şahıslar oldukları tespit edilmiş olup Besni Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır.  Şüpheliler ile ilgili adli işlemler yetkili makamlar kontrolünde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

adıyaman-hırsızlık