HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığından esnaf ziyareti


HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, beraberindeki heyetle kent merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.

post

 Siyaset    27.01.2023 15:46:52    Bu İçerik 315 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Yetiş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Çarşı esnafını ziyaret den Yetiş, esnaf ve vatandaşlara HÜDA PAR'ı anlattı. Yaptıkları çalışmalar hakında bilgi verdi. 

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Yetiş, hergeçen gün halkın kendilerine yönelik teveccühün arttığını söyledi.

sürekli sahada olduklarını, halkın sorun ve sıkıntılarına yakından takip ettiklerini dile getiren yetiş, bu sorunların çözümü adına ellerinden gelen gayreti sarfetmye çalıştıklarını infade etti.

Yetiş, "Sürekli sahalardayız. İlçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi hatta vatandaşlarımızın evlerini tek tek gezerek onları dinliyoruz. Halkımız hizmetin en iyisine her zaman layık olmuştur. Bu hizmetin halkımıza HÜDA PAR ile gelmesinin vakti geldiğine inanıyoruz. Halkın bağrından çıkan HÜDA PAR, halkın ve memleketin menfaatini her zaman öncelemiş ve bu doğrultuda da attığı adımları kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor." dedi.

Seçim endeksli çalışan bir parti olmadıklarının altını çizen Yetiş, şunları söyledi:

"Biz inanıyoruz ki halkımız da HÜDA PAR'a gönlünü açmış. HÜDA PAR'ın savunduğu hakikatleri savunuyor. HÜDA PAR'ın saflarında çalışmak için yarışacaktır. Seçim endeksli çalışan bir parti olmadığımızı kurulduğumuz günden bu yana halkımız görüyor. İnşallah bundan sonra da istikametten ayrılmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

 

adıyaman,HÜDA PAr