Adıyaman Umut Kervanından yakacak yardımı


​​​​​​​Kurulduğu günden bu yana yardıma muhtaç insanlar ile hayır sahipleri arasında köprü görevi gören Umut Kervanı yardıma muhtaç yaşlı teyzenin ısınma ihtiyacını karşıladı.

post

 Kültür ve Yaşam    06.01.2023 13:33:52    Bu İçerik 193 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Yetim, muhtaç ve kimsesizlerin yanında yer alma gayretinde olan Umut Kervanı evinde yakacak odunu bulunmayan bakıma muhtaç yaşlı teyzenin yardımına koştu.

Bir hayırsever vatandaşının aracı olmasıyla yaşlı teyzenin yakacak ihtiyacını karşıladıklarını belirten Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım tüm hayırseverlere kendilerine ulaşmaları için çağrıda bulundu.

Yıldırım yaptığı açıklamada, "Umut Kervanı olarak aracı usulü ve hayırseverlerin katkılarıyla yardıma muhtaç bir aileye odun yardımında bulunduk.  Bizler her ay düzenli yaptığımız yardımların yanı sıra dönemsel yardımlarında ayrı bir önem taşıdığını hayırsever kardeşlerimize hatırlatmak istiyoruz.  Kış aylarını yaşıyoruz ısınma noktasında ihtiyacı olan kardeşlerimiz oluyor, onlara ulaşıp İslam kardeşliğini tesis etmemiz gerekir. Önümüzde üç aylar, Ramazan-ı Şerif ve akabinde Kurban Bayramı olacak bu mübarek günlerde gözleri yolda olan kardeşlerimiz için bir beklenen de sen ol diyerek hayırseverlerimize çağrıda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı. (Adıyaman Basın)

                    

adıyaman,umut kervanı,yakacak