Mahalle muhtarından sokak lambalarının yanmamasına tepki


Adıyaman'ın Kâhta ilçesindeki bir mahallede sokak lambalarının yanmamasından dert yanan mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri, sokakların karanlık olmasının hızsızlara davetiye mesajı olarak algıladıklarını belirtti.

post

 Güncel    18.12.2022 16:15:49    Bu İçerik 1117 kez görüntülendi.

07.10.22

 


  Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan bir mahallede sokak lambasını yanmaması mahalleliyi mağdur ediyor.

Sokağın yapılan çalışmanın ardından bu hale geldiğini ve defalarca yetkili kurumu aradığı halde bir çözüm bulunmadığın belirten Karşıyaka Mahalle Muhtarı Abdulbaki Güzel geceleri sokakların karanlıklar içinde kaldığını söyledi.

Sokağın kazıldıktan sonra olduğu gibi bırakıldığını dile getiren Muhtar Güzel, "Kâhta Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı olarak Akedaş Kâhta kurumundan şikâyetçiyiz. Bir vatandaş elektrik faturasını zamanında ödemeyediği için hemen elektriğini kesiyorlar. Ta biki bunu kendi menfaatleri için yapıyorlar. Ama iş vatandaşın menfaatine gelince bir sürü mazeret öne sürüyorlar. Karşıyaka Mahallesi 4018 no.lu sokakta 10 gündür sokak lambaları yanmıyor." şeklinde konuştu.

Güzel, "Ben Karşıyaka Mahallesi Muhtarı olarak en az 10 kere 186 arıza hattını aradım. Maalesef hiçbir gelişme olmadı. 2 gün önce Akedaş ekipleri gelip sokakta bir kazı yaptılar ve elektrik kablolarını açıkta bırakarak gittiler. Gece olunca sokak karanlık içinde kalıyor. Mahalle sakinlerinde ise şöyle bir algı oluşmuş, 'Acaba hırsızlara ortam mı sağlanıyor?' ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

karlıyaka mahallesi,kahta