HÜDA PAR Adıyaman il Başkanlığından aile ziyaretleri


Kurulduğundan bu yana halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde görüp halkın içinde halkla beraber olmaya çalışan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı davet üzerine aileler ziyaretler gerçekleştiriyor.

post

 Siyaset    07.12.2022 14:59:56    Bu İçerik 2624 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Kurulduğundan bu yana seçim olsun olmasın sahada görünür olma gayretinde olan HÜDA PAR Adıyaman il Başkanlığı 2023 seçimlerine yönelik çalışmalarını devam ettiriyor.

 Halkın HÜDA PAR'a olan teveccühünün ger geçen gün arttığını dil getiren Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş aileler bir araya gelerek HÜDA PAR'ın ne demek istediğini duymak istedikleri gibi HÜDA PAR'ı umut olarak da görüyorlar.

Yetiş, "Uzaktan yakından partimize gönül vermiş veya partimizin çağrısına evet demiş olan kardeşlerimiz, evlerinde, köylerinde, mahallelerinde ve beldelerinde topladıkları onlarca yakınıyla heyecanla HÜDA PAR'ın çağrısını dinlemek için bir araya geliyor. HÜDA PAR'ın eğitim, ekonomi, sosyal hayat, kadına bakışı, Kürt meselesi ve daha birçok konuda görüşünü kimisi merak edip sorarken kimisi de araştırmış bu konuda tebrik ve teşekkürlerini bizlere iletiyor. Bizlerde halkımızın bağrından çıkmış ve İslam'ı kendine ölçü almış olan bir parti olarak "Önce İnsan Öncelik Adalet" diyoruz." ifadelerini kullandı.

Yetiş partinin amacı hakkında, "Amacımız; "Bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde içi boşaltılmış olan ve aslında bizi biz yapan insanî ve İslami değerleri yeniden ihya etmek ve yaşanılır kılmak, toplumu sisteme değil, sistemi toplumun inanç değerleriyle uyumlu hale getirmek, inanç ve ibadet hürriyetinin önündeki engelleri kaldırmak, insani temel hak ve hürriyetlerin gerçek anlamda tanınmasını sağlamak, Kürt meselesinin adalet temelinde çözümünü sağlamak, adil, bağımsız ve tarafsız bir yargının oluşumunu sağlamak, can, mal, din, akıl ve nesil emniyetini sağlamak, ahlaki yozlaşmaya dur demek, toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hâkim kılmak, toplumun huzur ve barışını sağlamak, sosyal adaleti sağlamak, dış ilişkilerin mihverine adaleti yerleştirmek, mazlum ve mustaz'af halklarla dayanışmayı sağlamaktır." dedi. (İLKHA)

ADIYAMAN-HÜDA PAR-ZİYARET