Adıyaman Umut Kervanı kırmızı et yardımında bulundu


​​​​​​​​​​​​​​​​Adıyaman Umut Kervanı hayırseverler tarafından kesilen adakların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması için ihtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında köprü görevi görmeye devam ediyor.

post

 Kültür ve Yaşam    13.11.2022 17:00:22    Bu İçerik 152 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman Umut Kervanı, titizlikle araştırarak bulduktan sonra hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Yetim, muhtaç ve çalışamayan durumdaki insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım, başvuruları değerlendirerek ihtiyaç sahiplerini kategorilere ayırdıklarını ve öncelik sırasına göre yardımda bulunduklarını belirtti.

Yıldırım, hayırseverlere teşekkür ederek, "Hayırseverler tarafından verilen gıda kolileri, kesilen adak ve diğer yardımları önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere ulaştırarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Hayırsever kardeşlerimizin yardımları geldikçe bizler de ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını şimdiden kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

adıyaman,umut kervanı