Adıyaman Peygamber Sevdalıları Dernek Başkanı: Gelin O'nu okuyalım O'nu yaşayalım


Adıyaman'da "O'nu Oku, O'nu Yaşa" adıyla düzenlenecek olan yarışmanın çalışmalarını sürdüren Peygamber Sevdalıları Vakfı Adıyaman Başkanı Ayhan Üstün, tüm Adıyaman halkına seslenerek, "Gelin hep birlikte O'nu okuyalım, O'nu anlayalım, O'nu yaşayalım." dedi.

post

 Güncel    12.11.2022 12:37:48    Bu İçerik 162 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Peygamber Sevdalıları Vakfının 12'ncisini düzenleyeceği "Siyer Yarışmasının" okul ve ilgili kurumlarda tanıtım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (Aleyhissaletu vessellem) hayatının okunması ve yaşanması için düzenlenen yarışma her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgiyle karşılandı.  

Adıyaman'da "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen 1001 ödüllü Siyer Yarışmasına katılmak isteyen her grubundaki öğrencinin https://www.peygambersevdalilari.com/wp/siyer-yarismasi/ adresine girerek kayıt yaptırması gerekiyor.

Devam eden kayıtların son başvuru tarihi 22 Ocak 2023 olarak belirlenirken 4 kategoride yapılacak yarışma 12 Şubat 2023 Pazar günü saat 11.00'da yapılacak.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Adıyaman Peygamber Sevdalıları Dernek Balkanı Ayhan Üstün, "12 yıldır vakfımız tarafından düzenlenen "O'nu Oku, O'nu Yaşa" yarışmasının tanıtım ve kayıt çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Adıyaman il merkezi ve 7 ilçede düzenleyeceğimiz yarışmaya halkımızdan hamd olsun yoğun bir talep ve katılım var. Tüm resmi izin ve belgelerimiz ilgili okul ve kurumlara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilerek yarışmanın son derece ferah ve sessiz bir ortamda yapılması sağlanacak." dedi.

"Çocuklarınızla birlikte yarışmaya katılın"

"O'nu Oku, O'nu Yaşa" yarışması Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (Aleyhissaletu vessellem) hayatını konu aldığı için biz vakıf olarak sadece öğrencilerin değil anne ve babalarında çocuklarıyla birlikte yarışmaya katılmasını istiyoruz. Evet, ailece yarışmaya katılmak ve hane halkıyla birlikte Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (Aleyhissaletu vessellem) hayatını okumak ve O'nun hayatını hayatımıza tatbik etmek bizleri hem dünya hem de ahiret saadetine eriştirecektir. Hanemizde huzur ve saadet, sağlık ve afiyet; bolluk ve bereket istiyor isek gelin hep birlikte O'nu okuyalım, O'nu anlayalım, O'nu yaşayalım." ifadelerini kullandı.

4 ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın kitapları temin etmek isteyen katılımcılar Adıyaman Peygamber Sevdalıları Vakfı, Adıyaman Umut Kervanı Vakfı, Rehber Emlak ve Erkam Kırtasiye'den temin edebilirler. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

AFIYAMAN,SİER YARIŞMASI,