"Hediyem Kitap Olsun" kermesi açıldı


​​​​​​​Adıyaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Hediyem Kitap Olsun” kampanyası çerçevesinde geliriyle öğrencilere ve kütüphanelere kitap desteğinde bulunulacak kermes düzenlendi.

post

 Güncel    04.11.2022 16:11:48    Bu İçerik 1762 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL  ÖZDAŞ

Adıyaman Ulu Cami avlusunda düzenlenen kermese hayırseverler ve Türkiye Diyanet Vakfı üye ve gönüllüleri tarafından hazırlanan yemekler vatandaşların hizmetine sunuldu.

Özellikle Cuma namazı çıkışı yoğun ilgi gören kermesten elde edilen gelirle alınacak olan kitaplar öğrencilerin istifadesine sunulacak.

TDV Adıyaman Kadın Kolları Temsilcisi Şükran Akgün, "TDV tarafından hazırlanan "Hediyem Kitap" olsun projesi kapsamında Adıyaman İl Müftülüğü, TDV ve ADRM olarak bu projeye destek olmak için hepimiz buradayız. Destek veren, emek veren herkesten Allah razı olsun. Kur'an kursu hocaları ve talebeleri, hayırsever vatandaşlarımız herkes evden elinden gönlünden hazırladığı yiyecekleri buraya getirerek katkı sundu.  İnşallah güzel yerde harcanacak. Elde ettiğimiz hayrı kütüphanesi olmayan okullarımıza kitap hediye edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

TDV,ADIYAMAN,KRMES