Kâhta Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor


​​​Adıyaman'ın Kâhta Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunarak sıkıntılarını gidermeye çalıştı.

post

 Kültür ve Yaşam    22.10.2022 12:00:22    Bu İçerik 1673 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin mağduriyetini gidermek olduğunu belirten Kahta Umut Kervanı Başkanı Mehmet Sivil, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını ifade etti.

Hayırsever ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi gördüklerini dile getiren Sivil, "İslam dini kardeşlik, yardımlaşma dinidir. Bizler de Müslümanlar olarak bu kardeşlik ve yardımlaşmanın gereğini yerine getirmekle mükellefiz. Dinimiz ihtiyaç sahibi olan insanların ırkına ve inancına bakmadan onlara sahip çıkmamamızı emrediyor." dedi.

Düzenli olarak yardım ettikleri aileler olduğu gibi dönemsel yardım yaptıkları ailelerin de olduğunu belirten Sivil, "Genelde ilimiz, özelde de ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimiz fazla olduğu için halkımıza ulaşma noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Fakirlikle mücadele ediyoruz ama bu bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir mücadele değildir. Bu noktada tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu noktada yardım yapmaya davet ediyoruz. Ekonomik olarak gücü olmayan kardeşlerimizi de Umut Kervanı çatısı altında muhtaç kardeşlerimizi manevi destek olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

umut kervanı,adıyaman,yetim,muhtaç