Adıyaman Umut Kervanı gönüllere köprü kurmaya devam ediyor


​Kurulduğundan bu yana fakir, muhtaç ve yetimlerin umut kapısı olma gayretinde olan Umut Kervanı hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya devam ediyor.

post

 Kültür ve Yaşam    13.10.2022 16:50:44    Bu İçerik 3264 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Hayırsever vatandaşların yapmak istediği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran  Adıyaman Umut Kervanı ekim ayında da muhtaç ailelerin yüzünü güldürdü.

Hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan gıda kolileri, temizlik malzemeleri ve kesilen adaklar önceden tespit edilen ailelere teslim edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım, "Umut Kervanı olarak her ay yaptığımız yardımlara bu ay yenisini ekledik. Hayırseverlerimizin bize teslim ettiği temizlik malzemesi, adak etleri ve gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada köprü görevi görüyoruz. Sadece yereldeki kardeşlerimize değil ülkemize muhacir olarak gelmiş ve zor durumdaki kardeşlerimize de sahip çıkmaya çalışıyoruz. Suriye'deki iç savaşta bombanın patlaması sonucu iki ayağını kaybeden Suriyeli muhacir bir kardeşimize de hayırsever bir vatandaşımızın yaptığı nakdi yardımları ulaştırmada köprü olduk. İhtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarımızın devam edebilmesi için hayırsever kardeşlerimizin katkısını beklemekteyiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN-UMUT KERVANI-HAYIRSEVER,MAHMT YILDIRIM,RAMAZAN TANRIVERDİ