Evden para çalan şahıs yakalandı


​Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Yeniköy köyünde ikamet eden bir şahsa ait çalınan paralar hırsızlık şüphelisi şahsın üzerinde çıktı.

post

 Güncel    07.10.2022 20:59:41    Bu İçerik 1629 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Jandarma tarafından yakalanan hırsızlık zanlısı şahsın üzerinden çalınan paranın bir kısmının eksik bir şekilde otaya çıktığı belirlendi.

Konuya ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, "Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Besni İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yer alan Yeniköy köyünde ikamet eden M.D'ye ait evden 35 bin lira ile 300 Euro paranın çalındığı bilgisi alınması üzerine Besni İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları ve Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yapılan planlı ve titiz çalışma sonucunda mağdura ait evin etrafında Ü.Y isimli şahsın gezdiği bilgisi alınmıştır. Şüpheli şahsın evine gidildiği esnada Ü.Y isimli şahıs Jandarma ekiplerini görmesine müteakip sırt çantası ile kaçmaya başlamış ve yaklaşık bir kilometre koştuktan sonra yakalanmıştır. Yapılan üst aramasında çanta içerisinde 28 bin 400 lira nakit para bulunmuştur. Şahısla yapılan mülakat esnasında hırsızlık olayını kendisinin yaptığını itiraf etmiş ve  evden çalmış olduğu para ile (6.600 TL.  nakit para ve 300 Euro ) borçlarını ödediğini söylemiştir. Paranın geriye kalan kısmının da üst aramasında üzerinde olduğu tespit edilerek Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan talimat ile bulunan 28 bin 400 lira sahibi M.D'ye teslim edilmiştir. Şüpheli hakkında adli işlemler adli makamlar kontrolünde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

adıyaman-hırsızlık-besni-yeniköy-para