Adıyaman'da motosiklet denetimi yapıldı


Adıyaman'da devam eden motosiklet uygulamalarında yüzlerce motosikletin denetimi yapıldı.

post

 Güncel    07.10.2022 20:58:51    Bu İçerik 2045 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Yapılan denetimler sonrasında çalıntı olduğu tespit edilen 4 motosiklet ykalandı.

Konuya ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, "Resmi ekipler ve yunus unsurlarımız tarafından motosikletlere yönelik yapılan uygulamalarda; 425 adet motosiklet kontrol edilmiş. "ifadeleri kullanıldı.

 Yapılan denetimler sonrası 10'dan fazla kişiye yasal işlem yapıldığı belirtilerek, "3 adet çalıntı motosiklet park halinde, 1 adet çalıntı motosiklet, 2 şüpheli ile birlikte yakalanmış,

Ayrıca 2 adet plakasız, tescilsiz, 2 adet plakasız, şasi-motor no silinmiş motosiklet yakalanmıştır. 4 sürücüye plakasız ve ehliyetsiz kullanmaktan, 1 sürücüye abartı egzoz ve ehliyetsizlikten, 3 plakasız motosiklet sürücüsüne, 1 plakasız motosiklet sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilerek, 2 sürücüye ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan, 2 sürücüye sigortasız ve muayenesiz motosiklet kullanmaktan, 1 sürücüye kırmızı ışık ihlali, trafiği tehlikeye düşürmek, dur ihtarına uymamaktan olmak üzere toplam 14 sürücüye işlem yapılmıştır." denildi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

adıyaman-motosiklet denetimi