Öğrenciler Kâhta MYO yolunun düzeltilmesini istiyor


Kâhta Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin şikayetlerini değerlendiren ​HÜDA PAR Adıyaman Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral, yolun biran önce düzeltilerek vatandaşların ve öğrencilerin rahatlatılması gerektiğini kaydetti.

post

 Güncel    07.10.2022 16:40:53    Bu İçerik 2737 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Üniversiteye çıkan yolun özellikle kış aylarında daha sıkıntılı hale geldiğini dile getiren Demiral yetkililerin biran önce yolun düzletilmesi için gerekli adımları atması gerektiğini belirtti.

Demiral konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yıllardır çileye dönen üniversitenin bu rampasının yetkililer tarafından düzeltilmesini talep ediyoruz. Eğitime giden yol eğer bu halde ise bizim eğitim anlayışımız acaba nasıldır? Bunu ifade ettikten sonra şunu da belirtmek istiyoruz: Biz talep makamındayız. İcra makamında olanların, icra olacak şekilde icraatlarını yerine getirmesini istiyoruz. Bu yol özellikle rampasından dolayı kışın çok çetin bir hal alıyor." ifadelerini kullandı.


Demiral açıklamasının devamında, "Bizler de öğrencilerin inerken ve çıkarken bize iletilen o sıkıntılarının acilen giderilmesi için bu yolun yapılmasını ve düzeltilmesini talep ediyoruz. İnşallah yetkililere sesimiz ulaşır ve yolun düzeltilmesi için gereken çaba ve gayret gösterilir." dedi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN-HÜDA PAR-KAHTA-YÜKSEK OKUL