Hür Gençlik Adıyaman park buluşmaları sezonunu kapattı


​​HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları, park buluşmaları kapsamında "Parklar Bizim, Gençlik Bizim" etkinliği çerçevesinde Mimar Sinan Kültür Parkında düzenlediği etkinlikle park buluşması sezonunu kapattı.

post

 Siyaset    02.10.2022 23:23:15    Bu İçerik 5969 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayram,  yatsı namazı sonrası düzenledikleri "Parklar Bizim, Gençlik Bizim" temalı program ile günümüz gençliğinin çekilmek istendiği olumsuz durumlara karşı uyanık olunması mesajını verdiklerini belirtti.

Park buluşmaları kapsamında bir araya geldiklerini ifade eden HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Bayram, gerçekleştirdikleri farklı etkinliklerle gençlerin özüne dönmesi için buluşmalar düzenlediklerine değindi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan park buluşması ilahi-ezgi ve sohbet eşliğinde devam etti.

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayram, düzenledikleri "Parklar Bizim, Gençlik Bizim" temalı programlarına soğuyan havlaar nedeniyle 2022 yılının son buluşmasını düzenlediklerini bildirdi.

"Gençliğimizi nerede geçirdiğimize dair hesap vereceğiz"

Bayram, gençliğin önemine değinerek, "Gençlik kanın deli aktığı, gücün, enerjinin zirvelerde olduğu bir dönemdir. Günaha yönelenenlerin günahı zirvede yaşadığı, İslam dinine yönelenlerin de davalarını zirvelere taşıyabildiği bir dönemdir. Bizler de İslam dinini zirvelere taşımayı şiar edinmiş gençler olarak gençliğimizin kıymetini bilmek için bir aradayız. Allah-u Teâlâ kıyamet günü bizleri hesaba çekerken gençliğimizi nerede harcadığımızı bize soracak. Verdiği para, mal, mülk gibi gençliğin de hesabını soracak. Bizler bu bilinçteyiz, bu bilinci çevremize aşılamak için de bir mücadele içindeyiz." dedi.

"Omuzladığımız bu davamızdan vazgeçmeyeceğiz"

Bayram, İslami bir davanın şuur ve bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "Bizler bu yolda sıkıntılarla karşılaşabiliriz, karşılaşmayabiliriz. Bizi yalnız bırakanlar olabilir ama hiçbir zaman omuzladığımız bu davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Bizler Hür Gençliğiz ama batılı emperyalistlerin bizlere dikta ettiği gibi günahlara dalan, haramlara dalan hak ve sınır tanımayan özgürlükten bahsetmiyoruz. Biz gerçek özgürlük olan Allah'a kul olmanın özgürlüğünden bahsediyoruz." ifadelerini kullandı.

Parktaki diğer vatandaşların da iştirak ettiği programda yoğrulan çiğköfte ikramının ardından program sona erdi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN,HÜR GENÇLİK-PARK BULUŞMASI