Evinde kenevir yetiştiren şahıs tutuklandı


​Adıyaman'ın Gerger ilçesinde evinde kenevir ektiği belirtilen iki şahıs hakkında yapılan yasal işlemin ardından S.B isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

post

 Güncel    29.09.2022 16:04:32    Bu İçerik 145 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
Konuya ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, "Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Gerger İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan planlı ve titiz çalışma neticesinde S.B ve H.B isimli şahısların ev ve bahçesinde kenevir ekildiği bilgisi alınması üzerine 27 Eylül 2022 günü şahıslara ait ev ve bahçede yapılan aramalarda 45 kök kenevir bitkisi, 11.130 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 14 adet fişek ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kenevir bitkileri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile müşterek imha edilmiştir. Şüphelilerden S.B çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanmış, H.B adli kontrol şartıyla serbest kalmıştır." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN-KENEVİR-GERGER