Adıyaman'da minik öğrencilerin


​​Okula uyum haftası, uygulamasıyla ana sınıf ve birinci sınıf öğrencileri, aileleri ile birlikte okulun yolunu tuttu.

post

 Kültür ve Yaşam    06.09.2022 14:50:48    Bu İçerik 2594 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Adıyaman'da 2022- 2023 eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için çaldı. Minik öğrencilerin, okula uyum sağlaması ve okul içinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için diğer seviyelere göre bir hafta öncesinde başlayıp okula adapte olması sağlanıyor.


Teneffüs zilinin ilk gününde öğrenciler kadar aileler de heyecanlıydı. Okulun ilk gününde aileler çocuklarıyla beraber okula gelerek sıralarda oturdular. Küçük çocukların, yaşıtlarıyla çok çabuk kaynaşarak arkadaş olması gözden kaçmaz iken, ailelerin heyecanı da yüzlerinden okundu.


Muhammed Mirza Aydoğan

Okulun ilk günü olması sebebiyle heyecanlı olduğunu dile getiren Muhammed Mirza Aydoğan, "ilk defa okula geliyorum bundan dolayı heyecanlıyım. Arkadaş edineceğim okulu tanıyacağım, bundan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.


Ali Tepe

Okula başladığı için sevinçli olduğunu belirten Ali Tepe ise, "ilk defa okula geldim bundan dolayı çok mutluyum. Arkadaşlarımla tanışacağım. Okuma yazma öğreneceğim." şeklinde konuştu.


Yunus Emre Aslan 

Yunus Emre Aslan ise okula gelmenin sevincini yaşadığını belirtti.


Eren korkmaz 

Annesiyle birlikte okula geldiğini ve mutlu olduğunu dile getiren Eren korkmaz ise okulu çok sevdiğini söyledi.


Zümra Meyis Turan

Zümra Meyis Turan, okulu çok sevdiğini ve heyecanlı olduğunu dile getirdi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN-OKUL-UYUM HAFTASI