HÜDA PAR Kâhta İlçe Başkanı Demiral: Konser yerine, halkın ihtiyaçlarına cevap verilmelidir


​HÜDA PAR Adıyaman Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral, ilçedeki mesire alanlarına ve buralarda bulunan türbelere gereği gibi hizmet götürülmemesini eleştirdi.

post

 Siyaset    24.08.2022 12:31:31    Bu İçerik 2353 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
HÜDA PAR Adıyaman Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral, son zamanlarda Türkiye'nin birçok il ve ilçelerinde yaz etkinlikleri adı altında düzenlenen halkın inanç değerleriyle uyuşmayan konser ve etkinlikler yerine kültürel ve tarihi değerlerin korunması gerektiğini kaydetti.

Kaymakamlığın sorumluluk alanında bulunan Halil İbrahim mesire alanını ziyaret eden ve bölgedeki vatandaşları dinleyen Demiral yetkililere hizmet etme noktasında çağrıda bulundu.

Demiral, "Bu ve benzeri önemli ve ehemmiyetli konular varken yetkililerin sanat adı altında yapılan ve bünyesinde pek çok gayri ahlaki durumlar barındıran etkinlikler düzenlemesi kabul edilen bir durum değildir. Halkımız mütedeyyin bir halktır.  Yüz yılı aşkın bir süredir kökleri dışarıda elleri içerimizdeki vatan hainlerinin bu ülke insanının maddi ve manevi değerlerine verdiği zarar yetmiyormuş gibi bir de idarecilerimizin konser adı altında düzenledikleri etkinlikler halkımızı yıpratmaya devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz ve salgının beraberinde getirdiği olumsuz şartlarla birlikte halkın vergilerinin bu kadar fütursuzca harcanmasının kabul edilir bir durum olmadığını ifade eden Demiral, "Bir an önce bu yanlışlardan dönülerek tüm halkın  ortak yaşam alanları ve değerleri olan mesire alanları ve türbelerin gerekli bakım ve onarımlardan geçmesi, çevre düzenlemesinin bir an önce yapılması lazımdır. Bunun için Kâhta ilçemizdeki her bir yetkiliyi kendi alanındaki eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi için göreve davet ediyorum." dedi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN,KAHTA,HÜDA PA,İRFAN DEMİRAL