​​​Adıyaman Umut Kervanı Kurban Bayramı öncesi gıda dağıtımında bulundu


​Adıyaman Umut Kervanı Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunarak bir nebze de olsa rahat etmelerine katkı sağladı. Yılın her ayında çalışmalarını devam ettiren Umut Kervanı, Adıyaman'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda dağıtımı gerçekleştirdi.

post

 Adıyaman    29.06.2022 13:11:41    Bu İçerik 5272 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Yetim, muhtaç ve çalışamayan durumdaki insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mahmut Yıldırım, başvuruları değerlendirerek ihtiyaç sahiplerini kategorize ettiklerini ve öncelik sırasına göre yardımda bulunduklarını belirtti.

Yıldırım, hayırseverlere teşekkür ederek, "Hayırseverler tarafından verilen gıda kolileri, kesilen adak ve diğer yardımları önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere ulaştırarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Tespit ettiğimiz aileler içerisinde muhacerat hayatı yaşayan ve zor şartlarda geçinmeye çalışan kardeşlerimiz de var. Hayırseverler kardeşlerimizden yardımlar geldikçe bizler de ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını şimdiden kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "Bugün şehrimizin değişik mahallelerindeki ihtiyaç sahibi ailelerimize hayırseverlerimiz aracılığıyla yardım ulaştırma gayretindeyiz. Gezdiğimizde ne kadar muhtaç ailemizin olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bugün yapılan yardımların çocuklarımızın yüzünü güldürmesi kadar mutluluk verici bir şey olamaz. Rabbim tüm hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin inşallah. Bu yolda bizlerle birlikte çalışmak isteyen, ihtiyaç sahibi aileleri yerinde görerek yardım etmek isteyen tüm kardeşlerimizi Umut Kervanı çatısı altında hizmet etmeye bekliyoruz." dedi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

adıyaman,umut kevanı, yardım,muhtaç aileler