HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı'ndan İl Müftüsü Taşcı'ya veda ziyareti


​HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş ve beraberindeki heyet Adana'ya atanan İl Müftüsü Mehmet Taşçı'yı ziyaret etti.

post

 Güncel    24.06.2022 11:07:24    Bu İçerik 201 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ
Yetiş, Müftü Taşcı'nın özelikle çocuk ve gençlere değer vermiş olmasını takdir ettiğini belirterek, Adıyaman'da 4 yıl boyunca görev yaptığı süre boyunca cami, gençler ve 4-6 yaş Kur'an kursları hakkında yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getirdi.

"4-6 yaş Kur'an kursları geleceğimizi şekillendirme adına çok büyük önem arz ediyor"

Yetiş, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Allah ve Resulünü seven, ilme âşık, milli ve manevi değerlerine sahip,  gençlerimizin yetişmesi için açılan 4-6 yaş Kur'an kurslarında verilen eğitim bu anlamda çok önemsiyor, yapılan çalışmaları takdir ediyoruz. Geleceği şekillendirecek ve geleceğimize yön verecek olan bu çocuklarımızın şimdiden bu değerlerle büyümesi hem bizleri sevindirirken hem de gelecek nesiller adına ümit veriyor. Bu anlamda yapılan çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür ediyor, HÜDA PAR olarak cami ve ilim eksenli çalışların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Camilere ve gençlere verdiği değerden dolayı İl Müftüsü Taşcı'nın memlekete ayrı bir hava kattığını belirten Yetiş, "Camiler bizim için hayatın merkezidir. Bu noktada gerek camilerde gençlerin Kur'an ve ilimle meşgul olması için verdiği gayret, gerekse gençleri camiyle buluşturma adına verdiği gayreti takdir ve tebrik ediyor il Müftümüz Mehmet Taşcı Bey'in Adana'daki görevinde başarılar diler, ilimize yeni atanan hemşerimiz Mehmet Taştan'a görevinin hayırlı olmasını dilerim." dedi. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

ADIYAMAN-HÜDA PAR-MEHMET TAŞCI-MÜFTÜ